Pracownik Produkcyjny

Heeten
Znalazłeś pracę? Zarejestruj się!

Zostań Pracownik Produkcyjny w firmie Hutten Beef w Heeten w Holandii!

 

Opis pracy

W Hutten Beef głębokie zrozumienie wołowiny przez markę jest jedną z kluczowych definicji. Dla naszej firmy jakość ma niezwykłe znaczenie. Dlatego zawsze postępujemy zgodnie z naszym podejściem, korzystając z zdrowych holenderskich krów w płynnie zintegrowanym łańcuchu uboju, produkcji i dystrybucji.

Hutten Beef składa się z kilku działów, z których obecnie poszukujemy głównie pracowników do działu pakowania.

Wynagrodzenie: 13,68 euro brutto/ godzinę

 

Umiejętności językowe

Komunikatywna znajomość języka angielskiego

 

Informacje o zakwaterowaniu i transporcie (w tym bezpłatny transport do NL)

Oferujemy bezpłatny transport do Holandii.

Komfortowe zakwaterowanie w pokojach dwuosobowych blisko pracy.

 

Zasiłek na opiekę zdrowotną & Ubezpieczenie

  • Dodatek do wynagrodzenia ZORGTOESLAG 123,00 euro/miesięcznie.
  • Każda osoba wyjeżdżająca do Holandii i pracująca dla nas jest ubezpieczona.

Loyalty Program

Specjalnie dla naszych  pracowników opracowaliśmy internetowy program lojalnościowy o nazwie Flexspecialists LOYALTY. Za każdą przepracowaną godzinę otrzymujesz punkty. Możesz je wykorzystać na własny rozwój  lub na relaks (zdrowie i rozrywka).

 

Dodatkowe informacje

Oferujemy również wsparcie polskojęzycznych koordynatorów w Holandii, transport do i z pracy, pomoc w założeniu numeru BSN (sofi), oraz zapewniamy prawidłowe i terminowe wypłaty wynagrodzenia (tygodniówki).

Znalazłeś pracę? Zarejestruj się!
Powiązane

Zobacz więcej ofert pracy

PRACOWNIK PRODUKCJI OPAKOWAŃ KARTONOWYCH

PRACOWNIK PRODUKCJI OPAKOWAŃ KARTONOWYCH

Ravenstein
Pracownik produkcji w przemyśle mięsnym

Pracownik produkcji w przemyśle mięsnym

Twello
Pracownik produkcji w przemyśle mięsnym

Pracownik produkcji w przemyśle mięsnym

Best

MM slash DD slash YYYY
Prawo jazdy
MM slash DD slash YYYY
Drop files here or
Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 10 MB, Max. files: 3.
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.